Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantenkwekerij Gitzels geeft stokje over aan volgende generatie

Per 1 januari 2024 geven William en Karin Gitzels de directie- verantwoordelijkheden over aan zoon Mike Gitzels. Na 35 jaar ondernemerschap wordt nu de ruimte gegeven aan de derde generatie om het familiebedrijf te leiden. Daarnaast neemt ook Pé Kors afscheid van Gitzels. Pé was voormalig eigenaar van Plantenkwekerij Joh. Kaan, die in 2010 is gefuseerd met Plantenkwekerij Gitzels. De afgelopen 13 jaar heeft Pé de verkoop voor zijn toenmalige klanten met veel passie voortgezet en draagt zijn taken over aan zijn huidige collega Joris Botman.


Mike, Karin en William Gitzels

Plantenkwekerij Gitzels, oorspronkelijk gevestigd in Zwaag, heeft zich de afgelopen 24 jaar kunnen ontwikkelen in het Glastuinbouwgebied het Grootslag in Wervershoof. Op dit moment worden daar jaarlijks zo’n 160 miljoen koolplanten opgekweekt onder 12 hectare glas. Daarnaast verleent het bedrijf diverse opkweekdiensten aan zaad- en veredelingsbedrijven.


Pé Kors en Karin en William Gitzels

De afgelopen vijf jaar is er binnen het team van Gitzels geleidelijk toegewerkt naar een natuurlijke overdracht. Het huidige managementteam bestaat uit Mike Gitzels (directie), Kees Grent (bedrijfsleider), David Baas (verkoop), Matthijs Woestenburg (teelt) en Frank Bakker (Clean Plant). William: “Deze bevlogen collega’s staan samen met hun collega’s garant voor een prachtige doorontwikkeling van Plantenkwekerij Gitzels. Met oog op onze ambities blijven we een belangrijke schakel en van toegevoegde waarde voor de sector.”


Pé en Mike

Mike is trots om al op jonge leeftijd het vertrouwen te krijgen van zijn ouders om het bedrijf verder voort te zetten. Er staat een prachtig team van ervaren en jonge krachten die dagelijks zorgen voor het beste uitgangsmateriaal voor de tuinders. Mike: “Ik zie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet om ons familiebedrijf verder te ontwikkelen.”

Voor meer informatie:
Mike Gitzels
Plantenkwekerij Gitzels
Tel.: 0643 44 29 82
[email protected]
gitzels.nl

Publicatiedatum: