GreenV richt GreenV Mexico op en heeft Mauricio Revah als algemeen directeur aangesteld. Mauricio Revah: "Er bestaat geen twijfel over het belang en het potentieel van de Mexicaanse markt. Het belangrijkste voordeel voor Mexicaanse telers en investeerders is dat GreenV Mexico de kracht van het Nederlandse tuinbouwinnovatie-netwerk combineert met lokale aanwezigheid op de markt, waardoor we een compleet aanbod van diensten en een snelle en hoge servicegraad kunnen bieden. Dat maakt GreenV Mexico tot een zeer betrouwbare en waardevolle partner."

De Mexicaanse vestiging bevindt zich in het hart van het tuinbouwgebied in Querétaro. Het bedrijf gaat zich richten op de midden- en hightechmarkt en geeft prioriteit aan klantenservice, projectontwikkeling en onderhoudsondersteuning. "Omdat we intensief samenwerken met de bedrijven in het GreenV netwerk en gebruikmaken van elkaars kennis en expertise, zal GreenV Mexico een belangrijke partner zijn voor lokale tuinbouwondernemers die Nederlandse kwaliteit voor hun kassen eisen en die geïnstalleerd en onderhouden worden door een lokaal aanwezige organisatie. Priva-klanten in Mexico kunnen bijvoorbeeld op ons rekenen voor onderhoud, service en updates, omdat we samen met de andere GreenV-bedrijven de officiële full-service partner voor Mexico zijn," legt Revah uit. "Vanuit ons kantoor in Querétaro zijn we beschikbaar voor uitbreiding, vervanging of vragen over service en onderhoud. We zullen in maart volgend jaar ook aanwezig zijn op GreenTech Americas."

Ard Vink, CEO van GreenV: "GreenV heeft een sterke positie in een aantrekkelijke, wereldwijde groeimarkt. We zijn verheugd dat Mauricio GreenV Mexico gaat leiden. Mauricio heeft jarenlange ervaring in de Mexicaanse tuinbouwsector en een grondig begrip van de markt, diepgaande tuinbouwkennis en een zeer waardevol netwerk om ons doel te bereiken om deze activiteiten samen met onze klanten verder te ontwikkelen."

GreenV werkt internationaal met bedrijven die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld kassenbouw, irrigatieoplossingen, verwarming en koeling en elektrotechniek. Hieronder vallen Stolze, Voshol, Prins Group, Green Simplicity en HT Verboom in Nederland, JV Energy Solutions in Canada, Prins USA in de Verenigde Staten en Apex in Australië & Nieuw-Zeeland. GreenV is een dochteronderneming van HAL Investments in Nederland, een internationale investeringsmaatschappij die via HAL Trust is genoteerd op de Amsterdamse effectenbeurs.

Voor meer informatie:
GreenV

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk
marketing@greenv.com
greenv.com