Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Assortiment tuinbouwbelichting krijgt nieuwe eigenaar

Acuity Brands neemt het assortiment tuinbouwbelichting van Arize over van Current Lighting Solutions. Daarnaast heeft het bedrijf een overeenkomst bereikt met Hort Americas, LLC. Daarmee blijft het distributeur van deze tuinbouwverlichting in de VS, Canada en Mexico.

“Met deze armaturen breidt Acuity Brands zijn productaanbod uit. Daarmee willen we telers helpen om de productiviteit te verhogen en het energieverbruik te verminderen," vertelt Tony Gineris, Vice President & algemeen directeur. "Daarbij sluiten we ons aan bij Hort Americas."

"Hort Americas is dankbaar dat het de kans krijgt om met Current Lighting te werken aan de ontwikkeling van een assortiment LED teeltlampen. Current Lighting heette vroeger "GE Current, a Daintree company", vertelt Chris Higgins, president van Hort Americas.

"We werken graag samen met Acuity Brands met hun producten, techniek en diensten waar veel telers op vertrouwen. De verwachting is dat de deal met Current Lighting eind januari 2024 wordt afgerond. Daarna worden de Arize lampen aan het Verjure assortiment van Acuity Brands toegevoegd. De overeenkomst met Hort Americas gaat in bij de sluiting van de transactie met Current."

"We weten dat we groter moeten worden en een goede klantenservice moeten hebben. Ook moeten we goede garanties bieden en de reputatie vasthouden dat we goed producten kunnen ontwerpen," vertelt Chris. "Slecht een paar bedrijven in Noord-Amerika bieden dit aan. Acuity Brands kan ons helpen de tuinbouwsector vooruit te helpen."

Voor meer informatie:
Chris Higgins, CEO
Hort Americas
[email protected]
www.hortamericas.com

Publicatiedatum: