Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

InspiraFarms Cooling wil activiteiten Celtic Cooling in Afrika overnemen

InspiraFarms Cooling, een bedrijf dat koeloplossingen in Afrika aanbiedt, wil de activiteiten van Celtic Cooling in Afrika over nemen. "Dit moet ervoor zorgen dat de werkzaamheden van teams in Ethiopiƫ, Ghana en Kenia doorgaan, die een reputatie hebben opgebouwd voor technische vaardigheden in de koudeopslagsector," zegt een woordvoerder van het bedrijf. Het volledige proces moet in de komende weken afgerond worden.

InspiraFarms Cooling grijpt deze kans aan meer op de Afrikaanse markt aanwezig te zijn. Het integreren van de Celtic-bedrijven in Ethiopiƫ, Ghana en Kenia in de bestaande infrastructuur van InspiraFarms Cooling biedt veel voordelen. Vooral de ervaring, vaardigheden en technische bekwaamheid van de teams, die al bijna 25 jaar actief zijn, kunnen goed gebruikt worden. "InspiraFarms Cooling blijft hiermee energiezuinige koeltechnieken aanbieden. Er zit ingebouwde data om de kwaliteit van de koeling te verbeteren, door klanten in staat te stellen hun koelruimtes op afstand te monitoren."

De drie onderdelen blijven doorgaan zoals zij momenteel functioneren. Ze blijven onderhoudsdiensten, reparaties, locatiebeoordelingen en koeltechnische onderdelen leveren met InspiraFarms Cooling. Die ondersteunen klanten bij het ontwikkelen van koelcellen, pakstations en andere koeloplossingen. Nadat de juridische processen voor overname voltooid zijn, blijven de bedrijven opereren onder het merk InspiraFarms Cooling.

De overname biedt een kans voor beide bedrijven om hun gedeelde visie voort te zetten, om koeloplossingen en -diensten aan te bieden aan alle klanten in de tuinbouw, bloementeelt, dierlijke eiwitten, Third Party Logistics (3PL's) en meer. "Dit zorgt ervoor dat meer koelsystemen zich sneller kunnen inzetten en de opbrengst verbeteren. Ook kunnen ze zich richten op het maximaliseren van klantrendementen en het verminderen van opbrengstverlies en impact op het milieu."

Voor meer informatie:
InspiraFarms
Tel.: +44 (0)20 3893 2420
[email protected]
www.inspirafarms.com

Publicatiedatum: