Deze week opent Boon’s Markt het eerste filiaal in Limburg in een voormalige Plus-winkel. Eind september kondigde Boon Food Group aan dat familie De Wit overstapte van de Plus-formule naar die van Boon’s Markt. Commercieel directeur Willem Boon van Boon Food Group is er trots op dat de ondernemende familie zich aansluit. "Komend jaar vieren wij het tienjarig bestaan van de Boon’s Markt, en we zijn blij dat we dat ook met de consumenten in Nieuwstadt kunnen doen", zegt hij in de Levensmiddelenkrant.

De opening van de winkel in Nieuwstadt betekent niet alleen een primeur voor Boon's Dagmarkt in Limburg, maar ook een blik op de toekomst. Willem Boon benadrukt dat deze vestiging de eerste formulewinkel is, maar zeker niet de laatste in Limburg, gezien de grote belangstelling van verschillende partijen. Hij blikt terug op een succesvol jaar waarin winkels van diverse formules onder de Boon-vlag zijn geopend.

De versafdelingen zijn typerend voor de Boon-formules en zijn ten opzichte van de vorige PLUS-winkel aanzienlijk vergroot. Peter de Wit: "We zijn erg blij met onze nieuwe winkel en de samenwerking met Boon. We hebben de wensen van onze consumenten in deze winkel kunnen verwerken en zijn trots op het resultaat. Het is nog mooier dan we op alle tekeningen en ontwerpen hebben kunnen zien."

Bron: Levensmiddelenkrant, Willem Boon LinkedIn