Nature Fresh Farms breidt haar teelt uit naar de westkust van de Verenigde Staten door samen te werken met teler Millennium Pacific. Ze gaan daarbij tomaten, die in Californië geteeld zijn, op de markt brengen.

Het bedrijf wil met deze uitbreiding eerst Hiiros Tomaten uit Californië op de markt introduceren. Later volgen komkommers en paprika's.

“We streven er altijd naar om efficiënter en duurzamer te werken. Daarnaast willen we consumenten smaakvolle groenten aanbieden die lokaal geteeld zijn,” vertelt Niels Klapwijk, vicepresident van inkoop bij Nature Fresh Farms. “Door samen te werken met Millennium Pacific kunnen we dit realiseren.”

De bedoeling is dat eerst Hiiros tomaten uit Californië op de markt geïntroduceerd worden, waarna (biologische) paprika's en komkommers volgen.

Links: Niels Klapwijk. Rechts: Frank Neufeld

“Onze partnertelers zijn onderdeel van ons bedrijf en daarmee van onze normen. Hiermee willen we onze toewijding laten zien aan de retail en consumenten,” zei Frank Neufeld, uitvoerend vicepresident van Nature Fresh Farms.

Hiiros tomaten

De Hiiros tomaten worden in Californië geteeld en zijn verkrijgbaar in verschillende supermarkten aan de westkust in Amerika.

Voor meer informatie:
Krysta Markham
Nature Fresh Farms
Tel.: +1 519 326 1111 ext.1630
krysta.markham@naturefresh.ca
www.naturefresh.ca