Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Las- & Montagebedrijf FBO en de Voorwinden Groep gaan samen verder

De Voorwinden Groep en Las- en Montagebedrijf FBO hebben besloten om hun krachten te bundelen. De overname heeft formeel al eerder dit jaar plaatsgevonden en wordt nu bekend gemaakt.

De partijen werken al tientallen jaren samen. Eind vorig jaar zijn de eerste gesprekken gevoerd om gezamenlijk verder te gaan. De bedrijven hebben een soortelijke bedrijfscultuur, hanteren dezelfde no-nonsens mentaliteit en vertonen veel overeenkomsten.

Tijdens de gesprekken werd al snel duidelijk dat het de wens was van beide partijen om zo min mogelijk te wijzigen in de huidige bedrijfsvoering. Zij willen elkaar aanvullen en versterken waar nodig. Kort daarna hebben partijen dan ook overeenstemming bereikt en uiteindelijk heeft de Voorwinden Groep alle aandelen van FBO overgenomen.

Installatie verwarming
Las- & Montagebedrijf FBO is in 1991 opgericht door Frans Olierook en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onderaannemer van kasverwarmingsinstallaties van formaat, stelt Maik Voorwinden. "Daarmee is FBO de ideale partner voor de Voorwinden Groep."

De komende jaren blijft Frans Olierook aan als directeur van FBO. Zo zal er voor de opdrachtgevers van FBO in de praktijk niet veel veranderen. Wel zal gekeken worden hoe de Voorwinden Groep de kennis en de kunde van FBO kan integreren in haar organisatie en in haar aanbiedingen naar opdrachtgevers ook gelijk de installatie van de verwarming mee kan nemen.

Met een grotere capaciteit en slagkracht kan de Voorwinden Groep nog beter inspelen op de wensen van haar nationale en internationale klanten doordat zij projecten vanaf de fundatie tot en met de installatie van de verwarming compleet kan aanbieden. "Eén partij en één aanspreekpunt voor al deze werkzaamheden was al uniek en wordt nu nog verder uitgebreid met de verwarmingsinstallatie."

Het nieuwe samenwerkingsverband vertegenwoordigt honderd man personeel. Tezamen met een uitgebreid modern machinepark van 230 machines zien beide partijen dit als 'een ijzersterke combinatie'.

Met deze overname versterkt de Voorwinden Groep haar positie als grootste Nederlandse onderaannemer van kassenbouwprojecten met een werkgebied over de hele wereld, maar met een focus die gericht blijft op de Nederlandse en Noord Amerikaanse markt. "Wij zijn enorm trots op deze stap en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet."

Voor meer informatie:
Voorwinden groep
Lorentzstraat 10
2665 JH Bleiswijk
+31 (0)10 51 17 834
[email protected]
www.voorwindengroep.nl

Publicatiedatum: