Tijssen Verswinkel opent tweede filiaal in Heesch

Tholen - Tijssen Verswinkel heeft een tweede filiaal geopend in Heesch. De winkel biedt een ruim assortiment aan AGF en andere verse producten, waaronder ambachtelijke maaltijden, soepen, pasta's, desserts en salades. Eigenaar Jan-Willem Tijssen nam in juni de winkel over van Smits Good Food met eenzelfde concept, maar heeft de winkel helemaal laten verbouwen.

Team Tijssen

De basis van Tijssen Verswinkel is vers, maar wordt aangevuld met producten met toegevoegde waarde als kwaliteitschocolade, bonbons en eigen label bonenkoffie.

Jan-Willem is verheugd met de opening van het nieuwe filiaal. "We hebben al jarenlang een bloeiende winkel in Puiflijk en we zien dat er in Heesch ook veel vraag is naar onze producten. We zijn dan ook erg blij dat we nu ook onze klanten in Heesch kunnen bedienen."

De tweede verswinkel van Tijssen in Heesch wordt gerund door een team van ervaren koks en medewerkers. Dagelijks worden er in de professionele keukens in Puiflijk en Heesch verse producten bereid. De winkel in Heesch is voorzien van een open en transparante sfeer. De klanten kunnen de koks aan het werk zien en de verse producten uit de keuken zien komen. De winkel is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Jan-Willem Tijssen begon in 1990 met een rijdende groentewinkel. Na een paar jaar kreeg hij de kans om een winkeltje te openen in een stuk van de boerderij van een vriend van zijn vader. Hij nam de kans met beide handen aan en begon samen met zijn vrouw Marie-José en latere compagnon Bob van den Hark het bedrijf uit te bouwen.

In de jaren 90 kocht Jan-Willem de boerderij en bouwde hij een nieuw bedrijfspand. Dit was het begin van een periode van snelle groei. Het bedrijf werd uitgebreid met een professionele bereidingskeuken en begon ook maaltijden te leveren aan particulieren en bedrijven.

Jan-Willem heeft in 2021 de winkel in Puifllijk laten verbouwen waardoor een groter vloeroppervlak beschikbaar is gekomen met meer plek is voor het assortiment. Ook kreeg het interieur een facelift. Dit werd uitgevoerd door Toonen Winkelinterieur heeft ook de aanpassingen en leveringen aan het interieur van het tweede filiaal in Heesch mogen verwezenlijken. "Wij wensen Jan-Willem, slager Michel en alle medewerkers veel verkoopplezier toe", aldus Jeannette Toonen.

Foto's: Tonnen Winkelinterieur

Voor meer informatie:
Tijssen uw Versspecialist
T: 0487-516664
info@tijssenvers.nl
www.tijssenvers.nl


Toonen Winkelinterieurs
Landscheidingsweg 12
3962 RC Wijk bij Duurstede
+31 (0)343 563030
info@toonenwinkelinterieurs.nl
www.toonenwinkelinterieurs.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.