In memoriam Klaas Quartel

Klaas Quartel, grondlegger en naamgever van Klaas Quartel BV. is afgelopen weekend overleden. Het bedrijf deelt op sociale media het overlijdensbericht.

Klaas Quartel begon als werknemer bij Arie de Zeeuw, met wie hij in 1979 firmant werd. Zij werkten nauw samen aan de opbouw van het bedrijf, totdat Arie de Zeeuw in 2000 met pensioen ging. Op dat moment kwam Chris, de oudste zoon van Klaas Quartel in het bedrijf en veranderde de bedrijfsnaam naar Loonbedrijf Klaas Quartel & Zn. Toen ook zoon Matthijs in 2008 in het bedrijf kwam, werd de naam gewijzigd in Klaas Quartel BV. Eind 2013 werd Klaas Quartel ziek en droeg hij de dagelijkse leiding over aan zijn zonen. Wel bleef hij altijd betrokken.

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Klaas Quartel op vrijdag 6 oktober van 19.00 tot 20.00 uur in de Noorderkerk, Langestraat 130 in 's-Gravenzande. De dankdienst voor zijn leven zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober op dezelfde locatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.