Will Teeuwen van aspergeleverancier Teboza.
Voor het openingsevenement is een select gezelschap eigenaren en chef-koks van restaurants in Amsterdam en omgeving uitgenodigd. Top chef-koks bereiden een culinaire aspergeparade voor alle gasten. Eén van de zes gerechten wordt bereid door Lucas Rive. De andere gerechten zijn van Otilio Valerius (Artemis Hotel Amsterdam), Egon Verstraeten en Walter Abma van Smeding, Jeroen Klepper (Babylon in Alkmaar), Marc Otto (De Bokkesprong in Groet) en Ronald Kunis (De Kas in Amsterdam). Gerenommeerde wijnboeren zorgen voor een passend wijnarrangement. ‘Kookgek’ Joop Braakhekke is aanwezig bij deze culinaire aspergeparade.
Smeding en Sligro willen met dit speciale asperge-event klanten en potentiële relaties op ongedwongen wijze kennis laten maken met de veelzijdigheid van asperges. Het event vindt plaats bij De Kwekerij Osdorp, een organisatie waar mensen met een zorgindicatie een nuttige dagbesteding vinden. Een deel van de kas is ingericht als restaurant.
Programma maandag 8 april
15.30 uur – Ontvangst met asperge-amuse en champagne.16.00 uur – Opening door Marco Duineveld van Smeding Groenten en Fruit.
16.15 uur – Jeroen Rijpkema vertelt over De Kwekerij Osdorp.
16.30 uur – Will Teeuwen vertelt over asperges en het seizoen.
17.00 uur – Culinaire aspergeparade (met wijnarrangement).
20.30 uur – Einde event.
Voor meer informatie:
Marco Duineveld (Smeding)
Tel. 06-20055801
Adres
De Kwekerij Osdorp
Osdorperweg 937
Amsterdam-Osdorp