Tot 50% energie besparen met vernieuwde Ridder energiedoek RES10+FR

Ridder introduceert een verbeterde versie van het RES10+ FR energiedoek. Dit schermdoek met 5mm bandje is specifiek ontwikkeld om kwekers gedurende de herfst- en wintermaanden te ondersteunen door meer licht in hun kassen te brengen, terwijl tegelijkertijd het energieverbruik vermindert.

Dankzij een 5mm bandje zorgt dit doek voor een 7,1% hogere lichttransmissie, waardoor gewassen van meer daglicht kunnen profiteren. Tegelijkertijd kan een energiebesparing van tot wel 50% gerealiseerd worden. Het verbeterde breipatroon van het doek leidt daarnaast tot een meer dan 25% lagere lucht- en vochtdoorlatendheid, wat resulteert in een stabiel en voorspelbaar kasklimaat.

Johan van Erven, productspecialist bij Ridder: "De eerste kwekers die het nieuwe RES10+ FR doek hebben gebruikt, zijn buitengewoon tevreden. Ze merken een significante verbetering in hun teeltomstandigheden en zien hun energiekosten dalen."

De doeken worden in Nederland geproduceerd. Het vernieuwde RES10+ FR energiedoek is per direct beschikbaar en uit voorraad leverbaar.

Voor meer informatie:
Ridder
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
Tel: 085 833 833
info@ridder.com
www.ridder.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.