Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luke van Adrichem nieuwe CEO Metazet FormFlex

Metazet FormFlex krijgt een nieuwe taakverdeling binnen haar directie, waarbij Luke van Adrichem meer verantwoordelijkheid zal dragen. Luke is sinds juni 2022 al onderdeel van de directie als technisch directeur. Luke is de zoon van oprichter Leo van Adrichem. Peter Koot doet hiermee een stapje terug en richt zich op zijn rol als financieel directeur. Dolf van der Hoeven blijft zich richten op logistieke oplossingen in de functie Directeur van M-Products.

Luke van Adrichem en Peter Koot

"In zijn eerdere functie als technisch directeur heeft Luke blijk gegeven van zijn commitment en vaardigheden en als zoon van de oprichter heeft hij de visie van het bedrijf in zijn genen," zegt Peter. "We zijn er trots op dat Luke deze nieuwe positie binnen de directie zal bekleden en we zijn ervan overtuigd dat hij de toekomst van het bedrijf met succes zal sturen."

"Als nieuw aangewezen algemeen directeur van Metazet FormFlex voel ik me verheugd dat ik de kans krijg om voort te bouwen op het succesvolle leiderschap van Dolf en Peter," zegt Luke van Adrichem. "Hun vaardigheden en toewijding tot het bedrijf waren en zijn onmisbaar voor de relevante rol die ons bedrijf heeft in de tuinbouw, groei en ontwikkeling die we tot nu toe hebben gerealiseerd, en ik zal er alles aan doen om de tuinbouwondernemer te ondersteunen met onze passie voor techniek."

Voor meer informatie:
Metazet FormFlex
De Lierseweg 6
2291 PD Wateringen
Tel.: +31 (0)27 15 72 89
[email protected]
www.metazetformflex.nl

Publicatiedatum: