Aandacht voor "van zaad naar voedselketen" op Horti Agri Next MEA 2023

Het evenement Horti Agri Next MEA 2023 staat gepland op 20 tot en met 22 november 2023 in de ADNEC-locatie in Abu Dhabi. De tuinbouwsector maakt zich in hoog tempo op voor een transformatie. In dat licht is het de verwachting dat Horti Agri Next MEA 2023 zal uitgroeien tot een centraal event binnen de Abu Dhabi Agriculture Food and Security Week.

Het valt samen met de "VIV worldwide" en heeft als doel een revolutie teweeg te brengen in de tuinbouw in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Door een platform aan te bieden voor professionals, enthousiastelingen en leiders uit de sector kunnen bezoekers met elkaar in contact komen, van elkaar leren en zich ontwikkelen.

Inzichten van experts
Beide evenementen hebben sprekers- en expertprogramma's. Mensen uit de sector zoals onderzoekers en pioniers, zullen inzichten delen via seminars, workshops en paneldiscussies. Henry Gordon-Smith, CEO van Agritecture, is één van de sprekers. Hij verzorgt een serie paneldiscussies over actuele tuinbouwonderwerpen in de regio. Daarnaast zullen experts van Dutch Green House Delta, Hub Orange en Wageningen Universiteit inzichten geven.

Voor meer informatie:
VNU Europe
lida@vneurope.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.