Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BosDaalen draagt alle aandelen over aan Logisteed

BosDaalen, actief in het geconditioneerd vervoer, heeft al haar aandelen overgedragen aan Logisteed. Door deze samenwerking met Logisteed wil BosDaalen haar sterke positie in geconditioneerd groupagevervoer in de regio's Duitsland, Zwitserland en Noord-Frankrijk verder uitbreiden.

De overname zal geen wijzigingen met zich meebrengen in de naam BosDaalen en de organisatiestructuur. Aris van Daalen en Gerard van den Bos blijven aan in hun huidige functies en alle medewerkers blijven aan boord. Toezichthouders moeten de overname nog goedkeuren.

Logisteed Ltd. is opgericht in 1950 en is actief in 28 landen met 808 vestigingslocaties. Het bedrijf heeft een aanzienlijk personeelsbestand van meer dan 46.000 medewerkers. Ze zijn een full-service logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in de behandeling en opslag van algemene goederen, evenals geconditioneerde logistiek voor farmaceutische en bederfelijke goederen. Logisteed Europe B.V. heeft vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Logisteed Europe is onderdeel van de in Japan gevestigde wereldwijd opererende Logisteed Group.

Het in Maasdijk gevestigde BosDaalen, met meer dan 350 medewerkers, is gericht op het leveren van kwalitatieve en servicegerichte logistieke oplossingen.

“De samenwerking en overdracht van aandelen stelt ons in staat om onze groeiplannen te realiseren en onze positie in de markt te versterken”, aldus Aris van Daalen, Algemeen Directeur BosDaalen. “Samen met Logisteed hebben we de ambitie om de toppositie te bereiken in geconditioneerd groupage vervoer.” Aris van Daalen en Gerard van den Bos zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking BosDaalen in staat stelt om gezonde groeimogelijkheden van personeel en bedrijf verder te verwezenlijken en de dienstverlening aan haar klanten naar een nog hoger niveau te tillen.

De overname zal geen wijzigingen met zich meebrengen in de naam BosDaalen en de organisatiestructuur. Aris van Daalen en Gerard van den Bos blijven aan in hun huidige functies en alle medewerkers blijven aan boord.

Over de financiële details van de transactie, die nog onder voorbehoud is van de gebruikelijke goedkeuringen van toezichthouders, worden geen verdere mededelingen gedaan.

Voor meer informatie:
Aris van Daalen / Gerard van den Bos
BosDaalen
[email protected]
www.bosdaalen.nl

Publicatiedatum: