Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sambal van Westlandse Jalapeño peper

Chef-kok Rosa van Schendelen bezoekt in het Westland peperkweker Bram Kloosterman van Westland Peppers. Bram teelt de meest scherpe pepers op 8,7 hectare. In een video van BinnensteBuiten is te zien dat zijn buren Karl Dahler en Peter Gersen daar sambal van maken volgens het recept van hun oma. Bram teelt verschillende soorten zoals de JalapeƱo peper. Peter werkt in de productie en communicatie bij de kwekerij. In de video laten ze de chef-kok hun zelfgemaakte sambal proeven. Aan het einde van de video toont tenslotte de chef-kok haar kookkunsten.

De video is hier te bekijken.

Bron: KRO-NCRV

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer