Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britten fietsen van Bristol naar Amsterdam voor GreenTech

Vorig jaar fietsten vier enthousiaste fietsers van LettUs Grow vanuit Londen naar Greentech in Amsterdam in 2022. Online calculators geven aan dat een vlucht van Londen naar Amsterdam tussen de 99-130 kg CO2 per persoon oplevert. Het team is er dus in geslaagd om tot 520 kg CO2 uit de atmosfeer te houden. Dat komt overeen met het opladen van 63.254 smartphones.

In juni gaat het team weer op reis en ze willen graag van de gelegenheid gebrui maken om een aantal fantastische goede doelen te steunen. Daarom introduceert het LettUs Grow-team de inzamelingsactie GreenTech Grand Tour 2023.

De goede doelen
Het doel is om € 2300 in te zamelen. Het geld zal worden gedoneerd aan twee goede doelen: een lokaal goed doel, Caring in Bristol, dat ongelooflijk goed werk doet om dakloze gemeenschappen en mensen in de thuisstad van het bedrijf te ondersteunen. Het tweede goede doel is het WWF Climate Crisis Fund, dat vitale projecten ondersteunt om onze prachtige, natuurlijke wereld te helpen beschermen.

"We zouden het erg op prijs stellen als u onze fietstocht zou willen steunen door een donatie te doen aan de door ons gekozen goede doelen op onze JustGiving-pagina. We zullen de reis in twee dagen maken, met ongeveer 141 km op dag 1, gevolgd door nog eens 88 km op dag 2 als we in Hoek van Holland aankomen met de veerboot vanuit Harwich. Houd voor meer informatie onze social media in de gaten in de aanloop naar de tocht op 11 juni," deelde het team.

En natuurlijk, als je geïnteresseerd bent om je aan te sluiten bij het team voor de hele reis of een deel ervan, aarzel dan niet om contact op te nemen. "Onze vriend Michael zei: "Ik had zo'n geweldige tijd tijdens de Greentech Grand Tour 2022 dat ik mijn baan heb opgezegd om door Midden-Amerika te fietsen!"

GreenTech aanwezigheid
Na volledig te zijn uitgerust en beloond voor de lange reis die is volbracht, zal het LettUs Grow-team ook deelnemen aan GreenTech 2023. Bij hun stand 05.372VF zal het team hun oplossingen voor kassen en vertical farms presenteren, waaronder aeroponic rolling benches en farm management software, Ostara.

Voor meer informatie:
LettUs Grow
[email protected]
lettusgrow.com
Publicatiedatum: