Combex neemt Transportcentrale Roosendaal over

Combex neemt per 1 juni 2023 de activiteiten op het gebied van bouw- en agritransport over van Transportcentrale Roosendaal. De overname sluit aan bij de strategie van Combex om de dienstverlening in de bouwlogistiek verder uit te breiden en het netwerk te verdichten, zo meldt het bedrijf. 

Transportcentrale Roosendaal (TCR) is gespecialiseerd in het transport van prefab bouwmaterialen en agrarisch transport. Combex neemt deze activiteiten over waarbij het agrarische transport wordt ondergebracht bij Bosman Transport, dat net als Combex onderdeel is van AB Transport Group. Alle 27 medewerkers van TCR worden overgenomen evenals het wagenpark, bestaande uit 21 trucks, 40 opleggers, 30 sledes en 20 containers.

Na de toevoeging van TCR telt de totale AB Transport Group zo’n 2.500 medewerkers, 1.620 trucks en 2.690 opleggers.

Transportcentrale Roosendaal is onderdeel van Transportcentrale Rotterdam. Directeur Quinten van Dobben: "Wij gaan ons nog meer toeleggen op containertransport in de havens, onze kernactiviteit. In Combex en AB Transport Group hebben we een sterke en betrouwbare partij gevonden aan wie we onze medewerkers en klanten met een gerust hart overdragen."

Combex is de onafhankelijke (kennis)partner voor bouwlogistiek in Nederland, België en Duitsland, die een totaaloplossing levert voor maatwerktransport. Frank van Kerkhof, directeur van Combex: "Deze overname versterkt onze positie en activiteiten in Zuidwest-Nederland en België. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om onze klanten flexibiliteit, continuïteit en capaciteit te bieden in een volatiele en uitdagende markt."

Het Zeeuwse Bosman Transport is specialist in agrarisch losgestort en gepalletiseerd transport. Bosman Transport vervoert onder meer groenten, granen, suikerbieten en gepalletiseerde producten als uien en conserven. Het agrarisch transport van TCR is een uitstekende toevoeging aan de bestaande activiteiten.

Voor meer informatie:
Combex
Mounekamp 4
9261 XC Eastermar
+ 31 (0)88 943 5800
info@combex.nl
www.combex.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.