Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Revol Greens opent nieuwe slakas in Texas

Revol Greens heeft een nieuwe slateeltlocatie geopend. De nieuw gebouwde kas staat in Temple, Texas, en beschikt over technologie met kunstmatige intelligentie om de klimaatregeling, irrigatie en het energiebeheer 365 dagen per jaar te controleren en aan te passen voor een maximale output en efficiƫntie. De nieuwe locatie zal naar verwachting 130 banen creƫren in de omgeving van Temple, Texas, terwijl de afzet van Revol Greens in Texas en het midden en zuiden van de Verenigde Staten aanzienlijk wordt uitgebreid.

"Dit is een mijlpaal voor ons team", aldus Michael Wainscott, CEO van Revol Greens. "We zijn op een missie om verse, betaalbare sla te leveren aan consumenten in het hele land. De toevoeging van de Temple-locatie opent nieuwe markten voor Revol Greens, waardoor de voedselkilometers die doorgaans worden afgelegd binnen de Amerikaanse slamarkt verder kunnen worden verminderd."

Met de toevoeging van de vestiging in Temple, bereikt Revol Greens nu meer dan 70% van de Amerikaanse markt, in combinatie met de bestaande vestigingen in Owatonna, MN, Athens, GA en Tehachapi, CA. De stad Temple is centraal gelegen in het hart van Texas en biedt de nabijheid van belangrijke distributiecentra voor klanten. Revol Greens heeft distributiepartnerschappen afgesloten met H-E-B, Sprouts, Costco, Walmart, Kroger, Target, United Supermarkets en Amazon Fresh. Nu zullen meer consumenten het hele jaar door toegang hebben tot de verse, lokaal geteelde, biologische en conventionele sla van Revol Greens, waaronder een assortiment van hun populaire salademixen, handige saladepakketten en kropsla - die allemaal binnen 24 tot 48 uur na de oogst de winkelschappen bereiken.

"Revol Greens en haar teamleden zijn vereerd om samen te werken met de grote retailers in Texas en met het GO TEXAN programma van het Texas Department of Agriculture ter ondersteuning van de lokale tuinbouw", aldus Wainscott.

De teeltmethoden van Revol Greens zorgen ervoor dat de perfecte hoeveelheid voedingsstoffen en hydratatie de verschillende slasoorten tijdens de hele groeicyclus bereikt, zodat alle teeltlijnen het hele jaar door consistent zijn. De kassen van het bedrijf verminderen het waterverbruik in de VS aanzienlijk en zijn op weg om elk jaar 880 miljoen liter water te besparen in vergelijking met op het veld geteelde sla. De nieuwe locatie in Temple zal het grootste deel van zijn water halen uit het opvangen van regenwater, waardoor tot 380 miljoen gallon Texaans water wordt bespaard.

Voor meer informatie: 
Revol Greens
Tel: +1 (310) 293-2184
[email protected]
www.revolgreens.com

Publicatiedatum: