Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LLTB Ledencafé Venlo over toekomst agrarische sector

Het bestuur van LLTB-regio Noord-Limburg nodigt haar leden uit de gemeente Venlo uit voor het LLTB Ledencaf√© op dinsdag 30 mei 2023. Het ledencaf√© begint op dinsdag 30 mei 2023. Het ledencaf√© begint om 20.00 uur in BMV De Vilgaard in Velden. 

Programma
Jean Aerts, Glastuinbouw regio Limburg en wethouder Boom zijn dan ook aanwezig. Aerts geeft een presentatie over 'verduurzaming van energie' in bredere context. Wethouder Boom geeft een toelichting op de economische visie van de gemeente Venlo. Op deze avond staat naast de toekomst van de agrarische sector, de aanpak op energie en verduurzaming in de gemeente Venlo centraal.

Mocht men al vragen hebben, dan kan men deze mailen naar [email protected]. De vragen worden dan meegenomen in de voorbereiding. Tevens kan men op deze avond punten aandragen die meegenomen kunnen worden in het gemeenteoverleg.

Datum en tijdstip: dinsdag 30 mei 2023 - 20:00 - 22:00 
Locatie: BMV De Vilgaard
Adres: Schandeloseweg 1
5941 CP Velden 

Bron: LLTB 

Publicatiedatum: