Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruim 300 bezoekers op Limgroup Experience Days 2023

Limgroup organiseerde van woensdag 10 mei tot en met vrijdag 12 mei de derde editie van haar Limgroup Experience Days. 

De dagen stonden in het teken van het geven van een kijkje achter de schermen, om het publiek kennis te laten maken met de nieuwste innovaties in het Limgroup-assortiment en het onderling uitwisselen van kennis en ervaring.

Op woensdag en donderdag kregen klanten van Limgroup een persoonlijke rondleiding langs de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in het assortiment, inclusief bestaande en aankomende asperge- en aardbeienrassen. Deze persoonlijke begeleiding langs de variëteiten bood Limgroup de mogelijkheid om de verschillende rassen nader toe te lichten en te bespreken, en ook aandacht te besteden aan rassen die Limgroup in de nabije toekomst wil lanceren.

De nieuwe Inspiratiedag, gehouden op de laatste dag van het evenement, werd gekenmerkt door de presentatie van 25 bedrijven uit de asperge- en aardbeiensector in beursstands. Van plantenkwekers tot gewasbescherming, en van machinebouwers tot imkerijen - de hele keten was vertegenwoordigd. Daarnaast werden oogstdemonstraties georganiseerd, waarbij machinebouwers hun oogstsystemen en technieken demonstreerden aan de geïnteresseerde bezoekers.

John Schoeber, Marketing & Sales Manager bij Limgroup, kijkt met tevredenheid terug op de dagen: "Het was mooi om zoveel betrokkenen uit de sector te mogen verwelkomen. Ruim 250-300 bezoekers. Op de Inspiratiedag waren er zelfs bezoekers uit Spanje, Frankrijk, Italië en Zuid-Korea, dat geeft aan dat er ook vanuit de sector behoefte is naar zulke evenementen, waarbij de hele keten samenkomt. Het is erg belangrijk en waardevol om onze nieuwste ontwikkelingen met de sector te delen en samen ideeën uit te wisselen, om gezamenlijk naar de toekomst van de asperge- en aardbeiensector te kijken. Wat ons betreft is deze derde editie zeer geslaagd, we kijken nu alweer uit naar volgend jaar."

Voor meer informatie:
Limgroup
[email protected]   
www.limgroup.eu       

Publicatiedatum: