Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis workshop 'Digitale Weerbaarheid' op 9 juni 2023

Op vrijdagochtend 9 juni 2023 organiseert het Cyberweerbaarheids-centrum Greenport de workshop 'Digitale Weerbaarheid'. Het aantal cyberaanvallen stijgt. Dat heeft voor bedrijven in het tuinbouwcluster grote gevolgen. Het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport startte daarom vorige jaar met het helpen van bedrijven in de glastuinbouwsector om het algehele cybersecurity-niveau te verhogen. 

Gratis workshop voor ondernemers
De workshop wordt verzorgd door MKB Cyberadvies, en is gratis voor ondernemers in de tuinbouw die de eerste stappen willen zetten op het gebied van digitale veiligheid.

Programma
Tijdens de workshop komen vragen aan bod als: hoe groot is de digitale afhankelijkheid van mijn bedrijf, welke risico’s loopt mijn bedrijf, en hoe veilig zijn mijn (keten)partners?

De workshop start om 10.00 in het World Horti Center, en duurt tot 12.30 uur. Aansluitend ontvangt men een lunch, en is men precies op tijd voor het Jaarevent van Greenport West-Holland (dat ook in het World Horti Center plaatsvindt).

Aanmelden
Hier is het mogelijk online aan te melden. Het aantal deelnemers is beperkt.

Gezamenlijk loket
Bedrijven en organisaties in de Greenport zijn op verschillende manieren digitaal verbonden met andere ketenpartijen en toeleveranciers. Zorgen voor veiligheid is dus een gezamenlijke opgave; het vraagt een ketenaanpak. Die aanpak is het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport: een gezamenlijk loket voor digitale veiligheid voor bedrijven in het tuinbouwcluster, zoals productiebedrijven, veredelaars, handel en toelevering. Voor meer informatie, kijk op: www.cwgreenport.nl

Bron: Greenport West-Holland 

Publicatiedatum: