Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Glastuinder sponsort gids voor gezond eten voor mannen

Windset Farms hecht veel waarde aan gezondheid en welzijn en is trots sponsor te zijn van A Guy's Guide to Eating Healthy, gemaakt door de Canadian Men's Health Foundation (CMHF). De missie van CMHF is om mannen en hun gezinnen te inspireren om gezonder te leven en ze hebben de gids geïntroduceerd om precies dat te doen.

"Mannen hebben twee keer meer kans op een hartaanval en lopen een hoger risico op diabetes type 2. Gezonder eten is een van de eenvoudigste dingen die mannen kunnen doen om hun risico te verkleinen," zegt TC Carling, voorzitter en CEO van de CMHF. "A Guy's Guide to Eating Healthy helpt mannen eenvoudige acties te ondernemen om nu en op lange termijn gezonder te zijn."

De door diëtisten beoordeelde gids bevat aanbevelingen voor eenvoudige maaltijdideeën die kunnen worden gemaakt met Windset Farms Greenhouse Grown producten.

A Guy's Guide to Eating Healthy is slechts een van de middelen die door CMHF worden aangeboden en die gericht zijn op kleine veranderingen die iedereen in zijn dagelijkse routine kan implementeren. De door diëtisten beoordeelde gids bevat aanbevelingen voor eenvoudige maaltijdideeën die kunnen worden gemaakt met Windset Farms Greenhouse Grown producten.

Lokale AGF-producten zoals Windset Farms tomaten, komkommers en paprika's zijn rijk aan voedingsstoffen en vezelrijk en zijn gemakkelijk te verwerken in elke maaltijd of als tussendoortje. Een dieet met veel groenten en fruit kan de algemene gezondheid van iedereen helpen verbeteren.

Download hier voor meer informatie over A Guy’s Guide to Eating Healthy .

Voor meer informatie:
Randi Church
Windset Farms
+1 (778) 908 1029
[email protected]      
www.greenhousegrown.com  

Publicatiedatum: