Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Miranda van den Ende stopt bij Tomatoworld

Miranda Van den Ende gaat stoppen bij Tomatoworld. Dat doet ze per 1 juli 2023 a.s. De directeur stelt dat haar 'tweede kind nu oud genoeg is om los te laten'. 

Miranda stond aan de wieg van Tomatoworld. "Ik heb met passie, bezieling en volhardendheid 15 jaar leiding gegeven aan dit mooie initiatief. Mijn geloof in het concept dat het waardevol is om het verhaal over de Nederlandse glastuinbouw te vertellen heeft duizenden bezoekers naar Honselersdijk gebracht."

"Bezoekers die met een wow-beleving vertrokken en vaak ook weer terugkomen. Ik heb mooie, bijzondere en inspirerende mensen uit de hele wereld mogen ontmoeten en mee mogen samenwerken. Ondanks moeilijke tijden, een economische crisis in 2012, een virus in 2018 en covid in 2020 en 2021, zijn we getransformeerd van een informatiecentrum met een demonstratiekas tot “must-see” locatie met een fieldlab voor data gedreven telen en robotisering."

"De toekomst van de tuinbouw is in Tomatoworld te beleven en ik ben er trots op dat ik dit samen met mijn team en onze partners heb bereikt. Er staat echt iets moois dat ik met een gerust hart kan achterlaten."

Andere fase
"Met mijn besluit ben ik niet over één nacht ijs gegaan. Tomatoworld is met het fieldlab in een andere fase gekomen en dat heeft mij doen nadenken over mijn ambities, mijn loopbaan en mijn leven en hoe mijn huidige functie in Tomatoworld hierin past. Al jaren combineer ik mijn werk bij Tomatoworld met mijn praktijk voor coaching. Ik heb in de afgelopen 20 jaar als coach/therapeut enorm veel kennis en ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen en bedrijven met hulpvragen op het gebied van werk, burn-out, relaties en (persoonlijk) leiderschap."

"En steeds voel ik me trots en blij als ik zie dat mijn begeleiding van betekenis is. Dat betekenisvol werken wordt voor mij steeds belangrijker en ondanks dat Tomatoworld nog vele uitdagingen kent, gaat mijn hart voor de komende jaren meer uit naar het coachen. Dit betekent niet dat ik de sector helemaal de rug toe keer. Mijn deur staat altijd open voor kortdurende opdrachten waaraan ik met mijn ervaring, kennis en netwerk een bijdrage kan leveren." 

"Data gedreven telen en robotisering is echt de toekomst voor de glastuinbouw wereldwijd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Tomatoworld nog een bloeiende toekomst tegemoet gaat en ik nodig je van harte uit om de samenwerking met Tomatoworld ook na mijn vertrek te bestendigen dan wel aan te gaan. Jou wil ik hartelijk bedanken voor de samenwerking en nodig je uit voor een afscheidsborrel op donderdag 29 juni. En we komen elkaar vast nog hier en daar tegen, de sector is tenslotte klein."

Voor meer informatie:
Tomatoworld 
Zwethlaan 2
2675 LB Honselersdijk
+31 174 612 525
[email protected] 
www.tomatoworld.nl

Publicatiedatum: