Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vergeten groente?

Petitie gestart voor bloemkool-emoji

De bloemkool blijkt de vergeten groente tussen de groente-emoji. Tot grote ergernis van Wessel van Winden, eigenaar van restaurant The Harvest: "Bijna iedere dag vraag ik me af waarom er geen bloemkool emoji is en nu is de maat vol. We starten een petitie!"


foto: LinkedIn

"Bloemkool is een schitterende groente, het is onbestaanbaar dat er emoji’s bestaan voor hotdogs, mooncake en viskoekjes, maar niet voor bloemkool en nu is de maat vol. We starten een petitie."

Wessel heeft een passie voor Hollandse groenten. "Het zaadje voor The Harvest werd bij mij geplant toen ik als tiener zag dat de plaatselijke cherrytomatenkweker besloot te stoppen, in plaats daarvan ging deze tuinder pioenrozen kweken. Hoe kan het toch dat een luxeproduct als bloemen de plek inneemt van een gezonde en lekkere groente? Vanuit een diepe overtuiging dat door direct samen te werken met boeren we het systeem kunnen veranderen serveren we iedere dag met plezier (h)eerlijke Harvest Bowls." 

Klik hier om de petitie Sta een bloemkool-emoji toe te tekenen

Publicatiedatum: