Video in kas moet VV Maasdijk 4 aan 'wedstrijd van hun leven' helpen

Het vierde elftal van voetbalvereniging Maasdijk was onlangs, compleet in tenue, te vinden in een Westlandse paprikakas.

Daar maakten de amateurvoetballers een ludieke video, waarmee ze op 9 juni a.s. een wedstrijd tegen FC de Rebellen hopen te mogen spelen. Dat is een team van oud-voetbalprofs. 

Het Maasdijkse vriendenteam behoort inmiddels tot de laatste 50 kanshebbers van de totaal meer dan 2500 inschrijvingen voor de actie 'Wedstrijd van je leven' van ESPN en de Vriendenloterij.

Om extra stemmen te krijgen van zowel de jury als supporters, heeft VV Maasdijk 4 een ludieke promotievideo in een Westlandse kas opgenomen. Het Westland is immers de regio waar deze heren vandaan komen.

De video is letterlijk viraal gegaan, zelfs bekende Westlanders zoals 'tuinbouwdarter' Dirk van Duijvenbode hebben de post gedeeld. Bij de WOS en in het AD werd ook aandacht aan de ludieke actie besteed.

Stemmen kan t/m 12 mei hier. Zaterdag a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt in het ESPN-programma De Eretribune.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.