Verduurzaming van de logistiek, waar begin je mee?

Greenport Aalsmeer wil ondernemers in de regio graag informeren over lopende programma’s. Om ondernemers hun kostbare tijd te besparen, is er een korte vragenlijst opgesteld, waarin de verschillende lopende programma’s de revue passeren. Zo kunnen zij per programma aangeven of zij geïnteresseerd zijn, waarna men heel gericht aanvullende informatie kan worden gestuurd of uitgenodigd kan worden voor een bijeenkomst.

"Tuinbouwbedrijven, im- of exporteurs van groenten, fruit, bloemen en planten, toeleveranciers van verpakkingen en machines, transporteurs en expediteurs, we zijn er allemaal van overtuigd dat óók de logistiek duurzamer georganiseerd moet worden, maar de vraag is: waar begint u?  Waar is eventueel subsidie voor? Hoe regel ik dat? Greenport Aalsmeer gaat u daarbij helpen. Het invullen van de vragenlijst kost slechts 5 minuten van uw tijd en kan veel opleveren!" 

De vragenlijst vindt u hier. Tot vrijdag 19 mei kunt u deze invullen.

Voor meer informatie
Moniek van de Put
Greenport Aalsmeer
logistiek@greenportaalsmeer.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.