Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BCT Treehub start naast koelen ook logistieke dienstverlening op

Op het Business Centrum Treeport, direct aan de A16 bij Breda, is het nieuwe Treehub Coldstore gevestigd. Het koelhuis bestaat uit 22 koelcellen met een oppervlakte van 50.000 m3. "Centraal tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam is dit een ideale locatie voor fabrikanten, handelaren, importeurs en exporteurs, telers en kwekers om hun producten veilig bij ons op te slaan. Maar liefst 10 laaddocks staan garant voor snelle verladingen", vertelt de onlangs aangetreden logistiek manager Anton den Dekker.

Het koelhuis draait al even en wie daar regelmatig komt, is inmiddels al vertrouwd met Martin van Malsen, de loodsmanager. Op 3 april is naast het koelen ook de logistieke dienstverlening opgestart. Daarvoor was uiteraard uitbreiding van het team nodig. Met de komst van logistiek manager Anton is het nu ook mogelijk om de expeditie te laten regelen, handling en keuringen te realiseren en transport te gaan verdichten. Kortom; meer mogelijkheden voor ontzorging en efficiënt werken. 

Anton den Dekker (48) is afkomstig uit Werkendam, maar woont al jaren in Zundert. Hij is al meer dan 30 jaar actief in de logistieke dienstverlening. De liefde voor het vak kreeg hij met de paplepel ingegoten; zijn vader was chauffeur en tegenover zijn ouderlijk huis bevond zich een transportbedrijf. Anton heeft veel ervaring met expeditie, en deels ook in de plantenwereld. Hij is daarom bij uitstek de geschikte persoon om de Treehub te helpen opbouwen. 

Als meewerkend logistiek manager is Anton verantwoordelijk voor het naar de hub halen en vanuit de hub laten transporteren van bomen en planten. Hij selecteert de juiste leveranciers en plant de benodigde handling en/of (koel)opslag. Hij ontzorgt de klant zoveel mogelijk, op de best mogelijke manier, tegen de juiste tarieven.  

Keuzevrijheid bij BCT Treehub 
Voorafgaand aan de aanstelling van Anton werden er diverse gesprekken gevoerd met (Treeport)leden die transport en (export)diensten voor boomkwekers verzorgen. Dit heeft geleid tot een overzicht van tarieven en mogelijkheden. BCT Treehub koopt haar diensten namelijk in op basis van facturatie. Er worden geen overeenkomsten afgesloten of voorkeursleveranciers aangesteld. 

De keuzevrijheid en neutraliteit van de Treehub zijn van groot belang. Zo is het mogelijk om aan iedereen de juiste diensten te verlenen. De eerste partijen werden reeds vervoerd en gelost. Klanten kunnen gebruik maken van de Treehub-faciliteiten en alles aan Anton overlaten óf een zelfstandige hubruimte huren en alsnog diensten van de BCT Treehub inhuren.

Voor meer informatie:
Anton den Dekker
BCT Treehub 
Treeport 3
4891 PZ Rijsbergen
Tel: 076-5995006
[email protected]
www.bct-coldstore.eu

Publicatiedatum: