Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amsterdamse leverancier van indoor kweekkasten haalt geld binnen

Het Amsterdamse VaVersa, een producent van indoor kweekkasten, heeft maandag bekendgemaakt dat het een niet nader genoemd bedrag aan pre-seed round financiering heeft verkregen van ASIF Ventures en angel investors.

ASIF Ventures is een op studenten gericht durfkapitaalfonds dat wordt gesteund door de UvA, de VU en particuliere investeerders. Het wordt gerund door een groep pas afgestudeerden en heeft investeringen geleid in Lalaland, GetEase, Workwize en tien andere student-gedreven bedrijven.

"We waren onder de indruk van de groei en visie van Olivier Francescangeli, de oprichter van VaVersa, en zijn enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk voor ASIF Ventures, en we kunnen niet wachten om samen met VaVersa een duurzamere toekomst voor de voedselindustrie te creƫren", aldus ASIF Ventures.

VaVersa, opgericht door Olivier Francescangeli, produceert binnentuinen genaamd MIA, die chefs en consumenten in staat stellen meer dan 80 verschillende microgroenten en kruiden ter plekke te kweken, wat hyperlokale en ultraverse ingrediƫnten op het bord oplevert.

Lees het hele artikel op Silicon Canals

Publicatiedatum: