Nieuw team bij Handel Groeit

Met de komst van programmamanager duurzame inzetbaarheid Martijn van Velzen en communicatieadviseur Mariëlle Mets is het team van Handel Groeit weer op volle sterkte. Martijn en Mariëlle sluiten aan bij bestuurssecretaris Jeroen en beleidsmedewerker Francien, die de administratie en beleidstaken van Handel Groeit verzorgen. Martijn zet zijn ervaring als adviseur arbeidsmarkt in de groenten- en fruitsector in voor het ontwikkelen van branchegerichte opleidingen. Mariëlle verzorgt de communicatie rondom de initiatieven van Handel Groeit.

Handel Groeit is het sociale fonds voor de sector groenten en fruit groothandel en is geïnitieerd door de sociale partners in de sector; FNV, CNV, RMU en GroentenFruit Huis. De missie van Handel Groeit is bijdragen aan een sterke sector. De focus ligt op duurzame inzetbaarheid, goed werkgeverschap en het zijn van een aantrekkelijke sector om in te werken. Handel Groeit faciliteert werkgevers en werknemers op het gebied van veilig en gezond werken, collectieve regelingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Door het verlenen van subsidies voor opleidingen stimuleert Handel Groeit de groei van kennis, zowel voor de individuele werknemer als voor het bedrijf.

Voor meer informatie:
Handel Groeit
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
06 15 57 65 81
m.mets@handelgroeit.nl   
www.handelgroeit.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.