Telrol vanaf 1 mei verder onder nieuwe naam: Opti-Label

Telrol gaat vanaf 1 mei 2023 verder gaat onder de nieuwe naam: Opti-Label. Deze naamswijziging is het resultaat van hun nieuwe aanpak met een verbeterde organisatie en processen, zo melden ze. 

Met Opti-Label wil het bedrijf zichzelf terug op de kaart zetten. "Dit willen we doen door middel van een efficiënte organisatie, waarin kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal staan. De beste prijs wordt ook gerealiseerd door efficiënte bedrijfsprocessen, waarin operational excellence & continu verbeteren centraal staan."

Om de klanten maximaal te bedienen en te ontzorgen biedt Opti-Label het volgende aan: offertes worden binnen één dag afgehandeld, klantvragen binnen vier uur beantwoord, bevestigde orders binnen 24 uur ingepland en de productieorders binnen 5-7 werkdagen uitgeleverd. "En er is altijd ruimte voor een spoedorder om een klant in nood te kunnen helpen."

Rino Goetheer, Managing Director Opti-Label: "Met deze duidelijke positionering in de markt en het consequent handelen naar onze doelen, hebben we een optimale toekomst voor Opti-Label in het verschiet." 

Voor meer informatie:
Opti-Label
Bolderweg 53
1332 BA Almere
036 54 94 161
sales@opti-label.nl 
www.opti-label.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.