Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zilveren Plantumspeld voor Kees Mosch

Op 25 april 2023 kreeg Kees Mosch de zilveren Plantumspeld voor zijn jarenlange inzet voor Plantum en de Cao Tuinzaadbedrijven. Plantum reikt deze speld uit aan mensen die zich hebben ingezet voor Plantum en de tuinbouwsector. De uitreiking vond plaats tijdens een bijeenkomst van de Commissie Sociale Zaken Tuinzaad.

Kees Mosch was sinds 1997 lid van deze commissie, die namens werkgevers het overleg voor de Cao Tuinzaadbedrijven voorbereidt, meldt Plantum. Vanaf 2005 was Kees ook lid van de delegatie die met de vakorganisaties onderhandelt over de nieuwe cao. Mede dankzij de inzet van Kees kon steeds een nieuwe cao worden afgesloten. 


Kees Mosch krijgt de zilveren Plantum speld

In een toespraak van de commissievoorzitter werd Kees geroemd vanwege een viertal kwaliteiten: betrokken, eigenzinnig, joviaal en optimistisch. Deze vormen het acrostichon BEJO, het bedrijf dat Kees al die jaren vertegenwoordigde. In zijn dankwoord blikte Kees terug op de achterliggende jaren waarin de sector in omvang is gegroeid van minder dan 2000 medewerkers naar 6500 nu.

Hij riep de HRM-collega’s op om aandacht te hebben voor thema’s als bereikbaarheid van de bedrijven en huisvesting in de omgeving. Kees blijft de commissie nog enige tijd vertegenwoordigen in het Gemandateerd Overleg van BPL Pensioen.

Bron: Plantum 

 

Publicatiedatum: