Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drukte blijft aanhouden na de één op één overname Riny van Kessel

Tholen - Na een overname is het toch spannend of de vaste klanten blijven komen. Maar niets was minder waar. Heel tevreden kijken Rob Vos en Frans Pulles terug op de afgelopen week waarin veel klanten AGF-speciaalzaak Riny van Kessel Groenten en Fruit in Nuenen wisten te vinden voor hun paasboodschappen. “Het is heel druk geweest en nog steeds is het druk”, vertelt Frans.

Voor hem is de wereld van AGF extra wennen. Zijn achtergrond ligt bij de politie. Zijn compagnon Rob werkte 25 jaar geleden bij Aartsen Fruit en is weer terug in het vak. Gelukkig helpt de vorige eigenaar Lambert van Dinter deze maand nog mee om alles in goede banen te leiden. Ook zijn vrouw Jolanda, die al werkzaam was bij Riny van Kessel, heeft al de nodige ervaring en al het personeel van de winkel blijft aan. Het is de bedoeling, zeker in het begin, dat de winkel blijft draaien zoals deze altijd al deed. Frans: “Voorlopig blijft alles hetzelfde, we nemen de winkel één op één over.”

Het was via zijn vrouw, die opving dat Lambert wilde gaan stoppen, dat het idee rees om de winkel over te nemen. “Het is een zeer goedlopende zaak met mooie cijfers en Lambert vond ons goede overname kandidaten”, vertelt Frans. Hoewel hij zich goed had voorbereid op de switch, is het toch flink wennen. “Het is heel erg aanpassen en vooral de hoeveelheden aan groenten en fruit doorheen gaan verbazen me.”

Riny van Kessel groenten en fruit is een begrip in Nuenen waar Lambert de zaak van zijn schoonvader ruim 35 jaar gelden voortzette en met succes want hij kan nu op zijn 60ste stoppen. Het is een echte AGF-speciaalzaak met een breed assortiment aardappelen, groenten en fruit van de beste kwaliteit. Ze werken daarbij samen met groothandels Postuma AGF en Gebrs van Aarle. Daarnaast verkopen ze huisgemaakt bewerkt product, salades, kant-en-klare maaltijden, gesneden groenten, sappen, soep et cetera.

Wanneer ze de bedrijfsvoering meer in de vingers hebben, zullen ze nadenken over eventuele nieuw te zetten stappen en het onder handen nemen van de website en social media. Voorlopig is het doel om de winkel voort te zetten zoals de klanten dat gewend zijn. Dat is al een flinke uitdaging, besluit Frans.

Voor meer informatie
Riny van Kessel Groenten en Fruit
Parkstraat 12
5671 GG Nuenen
Tel: +31 (0)40 284 0408
[email protected] 
www.rinyvankessel.nl