Batist Kassenbouw bouwt totaalproject in Portugal

In het Zuid-Europese Portugal verrijst, ver in het achterland, een nieuw Venlo-tuinbouwproject. In opdracht van Dutch Greenhouses uit Naaldwijk realiseert Batist Kassenbouw een compleet nieuwbouwproject. Het kassenproject van ca. 5.000 m2 groot bestaat uit een gecombineerde tuinbouwkas en bedrijfsruimte. Het 6,00 meter hoge kasdeel is verdeeld in diverse kleinere teeltruimten. De bedrijfsruimte omvat drie aparte verwerkingsruimten voor de geoogste teelt. 

Batist Kassenbouw is al bijna 40 jaar actief in binnen- en buitenland. Met een eigen machinepark realiseert een ploeg Westlandse kassenbouwers de staalbouw, aluminium dak- en gevelsysteem, dak- en gevelbeglazing en sandwich dakpanelen. Tot slot monteren de monteurs van Batist ook het complete luchtmechaniek.

Onder de strak blauwe hemel werken de monteurs lange dagen met veel plezier om binnen de strakke planning te blijven. Met speciaal transport zijn diverse hoogwerkers, verreikers en bedrijfsbus al ruim vooruit op transport gegaan. De ruim 2000 km enkele reis is uitgevoerd door een specialist in hoogwerkertransport. De monteurs zijn ingevlogen en verblijven in een accommodatie die samen met Dutch Greenhouses is bepaald. Lokaal zijn alle eigen gereedschappen bij de hand om alles vakkundig te monteren.

Inmiddels heeft Batist Kassenbouw het einde van het project bereikt en kunnen andere partijen er in. Zo hebben de scherminstallateur en lampenleverancier ook al hun vleugels uitgeslagen in Portugal om de zon te verduisteren en de teelt te belichten.

De complete terreininrichting zal door lokale partijen gerealiseerd worden en nog enkele weken in beslag nemen. Rond de bouwvak zal het project in gebruik worden genomen. Batist Kassenbouw is dan al weer lang en breed vertrokken uit Zuid-Europa.

Zo is Portugal ook weer een tuinbouwproject, in dit geval voor cannabisteelt, rijker dat met veel expertise van diverse Westlandse tuinbouw toeleveranciers tot stand is gekomen.

Voor meer informatie:
Batist Kassenbouw
Tel.: +31 (0)174 512500
kassenbouw@batistwestland.nl 
www.batistkassenbouw.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.