Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hugo Paans nieuwe eigenaar van Van der Laan Koeltechniek

Hugo Paans is de nieuwe eigenaar van Van der Laan Koeltechniek. Begin dit jaar werd Van der Laan Koeltechniek opgeschrikt door het plotseling overlijden van Cor de Ruijter. Het bedrijf stond voor de uitdaging om een nieuwe eigenaar te vinden, die de positie van Van der Laan Koeltechniek in de markt continueert en verder uitbouwt. Het bedrijf lijkt deze persoon nu dus gevonden te hebben.

"Mijn visie is om hoogwaardige klimaattechnologie├źn te blijven ontwikkelen voor particulieren en bedrijven. Daarnaast zie ik ook kansen voor verdere uitbreiding in de tuinbouwsector. Het bedrijf zal gewoon zelfstandig verdergaan onder de naam Van der Laan Koeltechniek en wordt niet ge├»ntegreerd met ErfGoed, het bedrijf waarvan ik directeur-eigenaar ben", aldus Hugo Paans.

"Ik heb er vertrouwen in dat Van der Laan een topspeler blijft in de markt van klimaattechniek en dat we die positie verder zullen uitbouwen. Ons enthousiast en deskundig team staat voor u klaar. Ik zie dan ook uit naar een plezierige samenwerking met het team en met u als gebruiker van Van der Laan klimaattechniek."

Voor meer informatie:
Van der Laan Koeltechniek
Noordkade 92 E
2741 GA Waddinxveen
0182 - 611 555
[email protected] 
www.vanderlaankoeltechniek.nl 

Publicatiedatum: