Vier splinternieuwe bussen voor biotransport Royal Brinkman

Onlangs werden de sleutels overhandigd van vier splinternieuwe Volkswagen Crafters aan Royal Brinkman. Jan van Vliet, accountmanager van Wittebrug overhandigde de sleutels aan logistiek manager Cor van den Bos van Royal Brinkman. De vier geconditioneerde bestelbussen worden ingezet voor het leveren van biologische gewasbescherming en hommels aan telers onder glas in Nederland en België.


Jan van Vliet van Wittebrug De Lier overhandigt de sleutels aan logistiek manager Cor van den Bos van Royal Brinkman 

Voor Royal Brinkman is het belangrijk dat levende producten als roofmijten, wantsen, aaltjes, hommels etc. onder geconditioneerde omstandigheden worden vervoerd. Allerlei invloeden van buitenaf kunnen  de kwaliteit beïnvloeden. Afhankelijk van het jaargetijde worden producten tijdens transport altijd onder optimale condities vervoerd: gekoeld of verwarmd, al dan niet verpakt in tempexdozen.

Logistiek manager Cor van den Bos: “De bussen zijn precies op tijd geleverd voor het nieuwe seizoen. Snelheid en kwaliteit van onze leveringen en specifiek van biologische gewasbescherming is cruciaal voor de gehele keten. Door de uitbreiding blijven we onze leveringen richting klanten betrouwbaar uitvoeren.”  

Royal Brinkman heeft gekozen voor bestelbussen van het type Volkswagen Crafters. Jan van Vliet, van Wittebrug Bedrijfswagens in De Lier: ”Met deze bestelbussen voldoet Royal Brinkman aan de modernste transporteisen en ook qua veiligheid en betrouwbaarheid hebben ze daarin een goede keuze gemaakt.”

Met de uitbreiding van het aantal bussen voor biotransport heeft Royal Brinkman een goede landelijke dekking. Om de diverse grote en kleinere ladingen goed en veilig bij de klant te bezorgen, heeft Royal Brinkman opnieuw gekozen voor Volkswagen Crafters. De chauffeurs kunnen hiermee goederen afleveren, ook in en bij moeilijk bereikbare plaatsen.


Logistieke medewerkers bij Royal Brinkman met de vier nieuwe bussen op de achtergrond

Voor meer informatie: 
Royal Brinkman 
Woutersweg 10   
2691 PR 's-Gravenzande
Tel: +31 (0)174 44 61 00
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.