Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese snackkomkommers zijn nu in het piekseizoen

Gezonde snacks die goed smaken en handig zijn blijven een sterke opmars maken. "Binnen de komkommercategorie hebben we het snacksegment in alle kaskomkommers zien groeien," zegt Matt Quiring van Nature Fresh Farms. Als reactie op de toenemende populariteit is het bedrijf in 2022 begonnen met het telen van Tiny Cocktail Cucumbers. "We zien een trend dat consumenten naar gezonde, gemakkelijke snackopties grijpen. Tiny Cocktail Cucumbers passen in deze categorie en retailers zijn altijd op zoek naar nieuwe en spannende productopties voor hun klanten."

De kleine snackkomkommers worden geteeld bij Nature Fresh Farms in Leamington, Canada, en zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Het piekseizoen is nu aangebroken en loopt gewoonlijk van maart tot mei. In aanvulling op hun Leamington locatie, zijn er momenteel proeven gaande in Mexico. Terwijl de Tiny Cocktail Cucumbers momenteel alleen conventioneel verkrijgbaar zijn, werkt Nature Fresh Farms aan een bio-aanbod binnen de komende twee jaar.

Drukke ouders
Waarom zijn snackkomkommers zo populair geworden? "Het is een combinatie van hun kleine formaat, eetbare schil, verfrissende aard en kant-en-klaar gemak in combinatie met gezondheidsvoordelen," aldus Quiring. "Ze hebben ontstekingsremmende eigenschappen, zijn een goede bron van vezels en bevatten veel vitamine A, C en K."

Door dit alles zijn ze voor veel consumenten een onmisbaar snackartikel geworden. Hoewel ze veel consumenten aanspreken, gelooft Quiring dat de kleine komkommers een perfecte oplossing zijn voor drukke ouders die hun gezin willen voorzien van handige, voedzame snacks om de dag door te komen.

De eenhapskomkommers zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Een zakje van 113 gr, genaamd Nature Fresh Farms Snack Supplies, is ontworpen met een helder, kleurrijk en schools thema om kinderen te motiveren een gezonde snack te kiezen voor hun lunch. Elk snackzakje bevat een 3-pack met verzamelbare stickers en een kindvriendelijk spel, zoals een woordzoeker, doolhof of kruiswoordpuzzel. "Op deze manier komt er iets op de markt dat een leuk, smakelijk alternatief is voor traditionele suikerhoudende snacks, iets waar kinderen en ouders enthousiast over zijn," aldus Quiring. De andere verpakkingsoptie is top seal, verkrijgbaar in 240, 255 en 680 gr.Voorkant van zakje Nature Fresh Farms Snack Supplies Achterkant van zakje Nature Fresh Farms Snack Supplies

Voor meer informatie:
Krysta Markham
Nature Fresh Farms
[email protected]
www.naturefreshfarms.ca

Publicatiedatum: