Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HDG Survey Group en Experience Fruit Quality gaan samenwerking aan

De HDG Survey Group en Experience Fruit Quality gaan een samenwerking aan om hun softwareoplossingen te combineren. HDG Survey Group biedt kwaliteitsinspecties, surveys, inspectiesoftware en trainingen aan binnen de groenten en fruitsector. Experience Fruit Quality optimaliseert de kernprocessen om data gedreven besluiten te nemen.

"Door samen te werken verzorgt de softwareoplossing QC4U de kwaliteitscontroles en EYE on Fruit van Experience Fruit Quality het platform om de juiste acties in de operatie te nemen. Door deze twee oplossingen te integreren, kunnen bedrijven nu niet alleen de kwaliteit vastleggen, maar ook direct actie ondernemen om de kwaliteit te verbeteren en de operationele effici├źntie te verhogen", vertelt Stefan Loos van Agrisoftware, dat onderdeel uitmaakt van de HDG Survey Group.

"Deze unieke samenwerking brengt niet alleen technologie├źn samen, maar ook data- en R&D-expertise. Gezamenlijk kunnen de bedrijven kijken naar historische fruitdata op macroniveau uit inspecties, die kunnen worden gebruikt om nieuwe inzichten te verkrijgen om de fruitsector verder te ontwikkelen. De mogelijkheden van Experience Fruit Quality om deze data te analyseren en te interpreteren zijn bijzonder interessant voor bedrijven die verder willen gaan dan alleen kwaliteitsregistratie."

Voor meer informatie:
Stefan Loos
Agrisoftware
Marconistraat 33
3029 AG Rotterdam
Mob: +31 6 12144676
[email protected]
https://www.hdg.nl/survey-group/ 

Rick Schot
Experience Fruit Quality
Europalaan 400
3526 KS Utrecht
0646-733 036 
[email protected] 
www.experiencefruitquality.nl 

Publicatiedatum: