Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biogrow op Greentech Americas

"Telers hebben gemoedsrust nodig bij elke stap van het proces"

Van Frankrijk naar India, vandaar naar Sri Lanka en nu terug naar Mexico. Quentin Gomis, salesmanager bij Biogrow Mexico, is precies op tijd terug voor de vakbeurs GreenTech Americas, die afgelopen week plaatsvond in Quéretaro. De afgelopen weken heeft hij verschillende grote kassen van de Vila Group in Frankrijk en de productielocaties van Biogrow in India en Sri Lanka bezocht. 

Quentin op de Greentech Americas 

Paprika- en tomatenplanten
Quentin kwam twee jaar geleden bij Biogrow Mexico en heeft het bedrijf in die korte tijdsspanne aanzienlijk zien groeien. Als je een kijkje neemt in verschillende kassen in Mexico, zal je paprikazaailingen op de Grow Cubes van Biogrow zien en hectares paprika- en tomatenplanten die groeien op de kweekzakken van Biogrow. In samenwerking met Toyo Kasei voorziet Biogrow Mexico steeds meer telers van hun kokossubstraat. 

Onlangs was Quentin in Frankrijk, waar hij het commerciële team van Biogrow en verschillende klanten uit de Franse glastuinbouw ontmoette. Van daaruit reisde hij naar India, waar hij samen met Fabrice Fièvre, commercieel directeur van Biogrow, de nieuwe installaties bezocht die door Biogrow India in Tamil Nadu werden ontwikkeld. In Sri Lanka bezochten ze de belangrijkste productielocatie van het bedrijf en het hoofdkantoor in dat land. Biogrow heeft onlangs ook een productielocatie geopend op de Filipijnen.

Biogrow substraatzakken 

Bezoek aan het hoofdkantoor in Sri Lanka

Overstappen op substraatteelt
In week 12 staat de vakbeurs Greentech Americas in het Mexicaanse Quéretaro op de agenda. Volgens Quentin breidt de voetafdruk van Biogrow in Mexico zich uit doordat veel telers overstappen op substraatteelt en meer klanten kiezen voor Biogrow-substraten. Beide evoluties zijn direct gerelateerd aan de kwaliteit van de substraten en de uitgebreide service die de klanten krijgen vanaf het moment dat ze hun bestelling plaatsen tot de levering van de substraten aan de deur van hun kas.

Met Nicolas Bourhis van Biogrow Sri Lanka


Op de productielocatie in India

Uitdagende tijden
"Onze aanwezigheid op de GreenTech heeft alles te maken met het versterken van de service die we onze klanten in Mexico en de omliggende markten bieden. De afgelopen jaren, met de pandemie en de andere uitdagingen waarmee we in deze branche te maken hebben gehad, hebben we keer op keer gezien hoe belangrijk het is om lokaal aanwezig te zijn, de kassen van onze klanten te bezoeken en hen technische ondersteuning te bieden. We moeten ervoor zorgen dat ze het groeipotentieel van hun gewassen kunnen maximaliseren", zegt Quentin. "Zelfs al waren de voorbije jaren voor iedereen een uitdaging, de obstakels hebben ons zeker geholpen om de algehele service die we onze klanten bieden te verbeteren. Het is essentieel om hen gemoedsrust te geven bij elke stap van het proces, en dat geldt waar ook ter wereld." 

 

Voor meer informatie:
Bio-Grow
Quentin Gomis
[email protected] 
www.bio-grow.com 

Toyo Kasei 
www.toyokasei.com.mx 

Publicatiedatum: