Greenfresh kiest voor keurapp van FreshControl

FreshControl is een applicatie voor AGF-bedrijven of groente- en fruittelers om partijen efficiënt en accuraat te keuren. Met deze app maken kwaliteitsmedewerkers overzichtelijke keurrapporten inclusief foto’s door middel van een smartphone of tablet (Apple en Android). De keurrapporten worden opgeslagen in de cloud en kunnen vervolgens intern en extern gedeeld worden met de FreshControl app of website via onder andere WhatsApp, Microsoft Teams of e-mail.

Onlangs heeft Greenfresh uit Poeldijk gekozen om met de app aan het werk te gaan. Bij Greenfresh ligt de focus volledig op verse kruiden. Met bijna twee decennia ervaring hebben ze een sterk, professioneel platform opgebouwd voor premium verse tuinkruiden. Verpakt in zakken, flopack, punnets, clamshells of bulkdozen.

"Voor Greenfresh hebben wij twee nieuwe modules ontwikkeld, namelijk een nieuwe importfunctie om Excel bestanden met partij-informatie in te lezen via de FreshControl portal, de partijen worden direct geïmporteerd in de app zodat er keurrapporten van gemaakt kunnen worden én een nieuwe “To-do” module in de app waarmee de keurmeesters direct inzicht hebben in het aantal nog te keuren partijen en de to-do list leeg kunnen werken", vertelt Roland Loykens van FreshControl. "Wij willen Willem Kea en Twan Noteboom bedanken voor het vertrouwen. Op een mooie samenwerking" 

Twan Noteboom, Inkoper Verse Kruiden bij Greenfresh: "We zijn blij met jullie harde inzet en commitment. Jullie staan echt achter het product, wat ontzettend mooi is om te zien."

Voor meer informatie:
Roland Loykens
FreshControl
Tel: +31 85 401 59 68
roland@freshcontrol.app
www.freshcontrol.app 

Willem Kea
Greenfresh 
ABC Westland 281
2685 DC Poeldijk
Tel: +31(0)85 222 6060
willemkea@greenfresh.nl
www.greenfresh.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.