Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RedStar omarmt oogstrobot

MetoMotion heeft een meerjarige overeenkomst getekend met RedStar voor de aanschaf van meerdere Greenhouse Robotics Worker (GRoW) van het Israelische bedrijf.

RedStar is in 2022 begonnen met oogsten met de GRoW-robot en schaalt het gebruik ervan nu op met de aankoop van de robots die onder deze overeenkomst vallen. Het plan is om op de locatie eind 2023 tot een volledig commercieel gebruik te komen.

"We zijn blij onze relatie met RedStar verder uit te kunnen breiden. Het bedrijf blijf bewijzen dat het zich hard maakt voor het gebruik van AI en datagedreven oplossingen binnen haar kassen," zegt Adi Nir, CEO van MetoMotion "We zien het commercieel oogsten van tomaten als de eerste van vele stappen die we samen zetten en hopen ons partnerschap in de toekomst te versterken."

"Bij RedStar erkennen we de ongekende uitdagingen waarvoor de sector vandaag de dag staat en de behoefte aan datagedreven oplossingen voor precisie-oogst," zegt Ryan Muradin, Manager ICT bij RedStar. "RedStar ziet deze overeenkomst als een volgende belangrijke stap bij de overgang naar duurzame tuinbouw."

De overeenkomst werd ondertekend met de steun van Ridder, MetoMotion' strategische partner in Nederland. "Deze investering van RedStar is een nieuwe stap in richting van de autonome kas. Robots zullen meer en meer onmisbaar worden om de bedrijfscontinuïteit te garanderen," aldus Joep van den Bosch, Chief Strategy Officer bij Ridder.

Voor meer informatie:
MetoMotion
HaYetsira St 6, Yokne’am Illit, Israël
Tel: +972 4678 8666
[email protected]
metomotion.com 

Publicatiedatum: