Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie glastelers genomineerd voor Stigas-prijs

Berrybrothers, Kwekerij Moors en Slijkerman Kalanchoƫ zijn genomineerd voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2022/2023. Ook Markusse en Van Ooijen's Hoveniers zijn genomineerd voor de prijs die sinds 2015 wordt uitgereikt aan bedrijven die serieus werk maken van gezond, veilig en vitaal werken.

In de loop der jaren is deze prijs een begrip geworden binnen de agrarische sector. Bedrijven ervaren het als een eer om genomineerd te worden. Erkenning, inspiratie en de winst van werken aan duurzame inzetbaarheid zichtbaar maken, daar gaat het om. Een deskundige en onafhankelijke jury bepaalt welk bedrijf de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs dit jaar verdient.


V.l.n.r. Berrybrothers, Slijkerman KalanchoĆ« en Kwekerij Moors. Meer informatie over alle genomineerden en wat zij precies doen is op de website van Stigas na te lezen. 

Bron: Stigas

Publicatiedatum: