Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Royal Brinkman en Hoogendoorn Growth Management rond IIVO

Royal Brinkman en Hoogendoorn Growth Management zijn een samenwerkingsverband aangegaan. De processcomputer van Hoogendoorn, de IIVO, is aan het assortiment van Royal Brinkman toegevoegd. Op die manier willen de beide partijen 'een nog grotere groep internationale telers de mogelijkheid geven te kiezen voor slimme software en geavanceerde hardware om de specifieke behoeften van het gewas vast te stellen en te managen.' 

De teler van de toekomst bedienen
In lijn met de groeistrategie van Royal Brinkman is de samenwerking bekrachtigd door het zetten van de handtekening. Bas Brinkman, directeur Techniek bij Royal Brinkman: “Deze samenwerking is een mooie stap in de invulling hoe beide organisaties de teler van de toekomst willen bedienen. Het biedt de teler een solide partnerschap met innovatieve producten en adequate service. Door nu ook volledig partner te zijn van Hoogendoorn, breiden we ons assortiment uit en zijn wij nog beter in staat de oplossing te bieden die het beste aansluit bij de behoefte van onze klanten. Bovendien zijn wij in staat wereldwijd de volledige installatie, service en onderhoud te verzorgen.”

Uitbreiding van het internationale partner netwerk
Voor Hoogendoorn Growth Management betekent deze samenwerking een uitbreiding van hun internationale partnernetwerk met een betrouwbare en gerenommeerde partij in de bedekte tuinbouw. “Wij zijn enthousiast over deze vervolgstap in de samenwerking. Hiermee voegen wij een professionele en gespecialiseerde partner aan ons netwerk toe die voor ons internationaal nieuwe deuren kan openen. Door bijvoorbeeld nauw samen te werken met de Royal Brinkman vestiging in Australië, is Hoogendoorn met dit partnerschap daar ook sterker lokaal vertegenwoordigd. Met de IIVO bieden wij de teler de beste technologie in een revolutionair systeem. Klaar voor de toekomst om nog slimmer te telen. Deze samenwerking gaat er zeker toe bijdragen dat we zoveel mogelijk telers wereldwijd hiervan kunnen laten profiteren”, aldus Martin Helmich, CCO van Hoogendoorn Growth Management.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
[email protected] 
www.royalbrinkman.nl  

 


Hoogendoorn Growth Management
[email protected] 
www.hoogendoorn.nl 

Publicatiedatum: