Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HortiContact 2023: De grote fototerugblik

Tholen - Alle foto's zijn bij elkaar gezet en daarmee zit HortiContact er nu echt op. Vorige week dinsdag, woensdag en donderdag verzamelde de tuinbouw zich in de Evenementenhal in Gorinchem. Een goede driehonderd standhouders waren present en dat leverde minstens evenveel foto's op. 

Cees de Haan van Hortispeed nam een van de nieuwigheden mee naar de beurs: Een vernuftige nanobubblegenerator waarmee Cees kans ziet de techniek scherp in de markt te zetten.

Was het drukker dan vorig jaar? Wat ons betreft wel, zeker op woensdag en donderdag. Was het beter? Daarover verschillen traditioneel de meningen.
De beurs trok nationale en internationale telers aan, waaronder Patrick de Craen van Family Fresh Farms. Hij is hier op bezoek in de stand van Brabant Plant en spreekt Paul Jochems en Leon Ammerlaan

En hoe zat het nou met die standhouders? Sommige deelden een stand en andere waren er (een keertje) niet. Toch waren het er nog altijd driehonderd. De coronaeditie op een ongelukkig moment vorig jaar kende er hooguit tien meer. Wel is het een feit dat de bovenverdieping leeg bleef en dat ook achterin de hal de indeling was aangepast. De tijd van ongeveer vijfhonderd standhouders, die lijkt voorbij. 


Sebastiaan Breugem, die onlangs eigenaar werd van familiebedrijf Breugem Horticulture, met op links Rob van Dijk van zijn plantenkweker Hollandplant.

Gezellig was het in ieder geval wel en de beurs bleek opnieuw de plek om (oude) bekenden weer eens te spreken. Bovendien is de beurs de afgelopen jaren stukje bij beetje internationaler geworden, zowel qua standhouders als qua bezoekers.

Een biertje bij Alweco, ook dat blijft HortiContact

Wij deden weer ons best de sfeer op de beurs in foto's te vangen. Bekijk ze allemaal hier.