Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Erik-Jan Bartels nieuwe voorzitter van Seed Valley

Na 4 jaar voorzitterschap draagt Hein Bemelmans zijn rol als voorzitter van Seed valley over aan Erik-Jan Bartels, managing director van Incotec.

Erik-Jan Bartels is sinds 2019 bestuurslid van Seed Valley. In 2016 maakte hij de overstap van de chemie naar de zaadindustrie. Een bijzondere en uitdagende sector.

“Je werkt tenslotte aan het oplossen van een groot maatschappelijk vraagstuk: het wereldvoedselprobleem. Het werk is afwisselend en high tech en ook de West-Friese mentaliteit maakt de sector bijzonder. Er wordt hard gewerkt, maar ook zeker hard gevierd. Maar we staan ook voor uitdagingen. Het blijft belangrijk om jong talent aan te trekken voor de sector. We richten daarvoor onze aandacht op biologie, en de hortien agri opleidingen. Er is grote behoefte aan goede laboranten en teeltspecialisten, onder andere op mbo-niveau. Daarnaast richten we ons ook steeds meer op jongeren die technische studies volgen zoals data science en artificial intelligence. Het toepassen van technologie wordt steeds belangrijker op veel plekken in het bedrijfsproces. Seed Valley bestaat inmiddels 15 jaar, maar er blijft ook de komende jaren werk aan de winkel om nieuwe generaties te laten zien hoe fascinerend de zaadsector is.”

Seed Valley gaat een feestelijk 15-jarig jubileum tegemoet. Het samenwerkingsverband van bedrijven groeit en blijkt, ook met de huidige arbeidsmarkt, nog altijd relevant. Hein: “Bij mijn aantreden in 2018 kon ik het statement maken dat Seed Valley in 10 jaar tot een sterk merk was gegroeid. Vier jaar later durf ik hier aan toe te voegen dat Seed Valley ertoe doet!”

Voor meer informatie:
Seed Valley
Blauwe Berg 3A
1625 NT Hoorn
088 - 123 7333
[email protected] 
www.seedvalley.nl/ 

Publicatiedatum: