Nederlandse vertical farm Growy neemt concurrent over

De Amsterdamse vertical farm Growy heeft een overname gedaan. Growy Holdings BV heeft alle activa, intellecuteel eigendom en het kernteam van Kalera International, voorheen bekend als &ever, overgenomen. Dit voegt de volledig operationele geautomatiseerde farm in Koeweit en de nieuwe farm in Singapore toe aan Growy's portfolio. 

Ard van de Kreeke, oprichter en CEO van Growy: "De overname is een belangrijke mijlpaal op onze weg naar het bouwen van een van de eerste financieel levensvatbare bedrijfsmodellen in de indoor vertical farming industrie. Het geeft ons toegang tot sterke technologie, IP, en een ervaren management team."

Dr. Henner Schwarz, voormalig CEO van &ever en President Kalera International, voegt hieraan toe: "Growy is een gevestigde en vertrouwde partner in indoor vertical farming. We kijken er erg naar uit om onze krachten te bundelen. Dit brengt ons dichter bij het bereiken van ons gezamenlijke doel om gemeenschappen te voorzien van gezonde, smakelijke en betaalbare greens in elke klimaatzone ter wereld."

Het Nederlandse bedrijf bouwt en exploiteert sterk geautomatiseerde indoor vertical farms. Door de transactie wil Growy zijn technologie verder uitbouwen, een wereldwijd bereik krijgen en 'een sterk managementteam vormen met diepgaande technische en commerciële expertise op wereldschaal.' 

Voor meer informatie: 
Ard van de Kreeke
Growy
www.growy.nl  


&ever  
local@andever.de  
www.and-ever.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.