Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hans Bovendeert, Hoogvliet supermarkt

"Met picobello AGF-afdeling klaar voor de Kerst"

Tholen - De laatste weken van het jaar breken aan. Consumenten willen weer het beste van het beste voor hun kerstdiner. De AGF-afdeling van Hans Bovendeert, teamleider AGF bij Hoogvliet supermarkt in Alphen aan den Rijn is er klaar voor. Traditiegetrouw bezoekt en beoordeelt een team van collega’s van het Hoogvliet service centrum en genodigden van buitenaf de Hoogvlietwinkels.

“Na een fantastisch dag waarin de winkel 2x werd bezocht en werd beoordeeld en ik het hoogst haalbare cijfer heb mogen ontvangen dan kan je dag toch niet meer stuk?”, kijkt Hans terug. Of hij er extra hard voor gewerkt heeft? “Nee! Alles draait en staat met plannen en organiseren, je collega's begeleiden en het belangrijkste op mijn vakgebied: passie!” Nog nagenietend van zijn cijfer is hij inmiddels vol aan de bak voor komende week en geniet hij extra van al het moois dat op de AGF-afdeling staat uitgestald.

foto's: Hans Bovendeert