Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directiewijziging bij Aartsen

Per 1 januari 2023 gaat Aartsen verder met een nieuwe directie. 


Jasper van der Sandt, Menno van Breemen, Jack Aartsen en Marcel Hendriks vormen de directie.

Marcel Hendriks (48), al bijna 10 jaar Chief Financial Officer binnen Aartsen en ook verantwoordelijk voor de IT afdeling.

Jasper van der Sandt (32) is de nieuwe Chief Operational Officer. Buiten alle operationele zaken is hij ook verantwoordelijk voor HR. Hij neemt deze verantwoordelijkheden over van de huidige Chief Operational Officer Frank van der Velden. Frank zal zich vanaf nu gaan focussen op onze grote bouwprojecten.

Menno van Breemen (37), nu Managing Director van Aartsen Asia en sinds september 2021 terug in Nederland, treedt toe tot de directie in de functie van Chief Commercial Officer van de gehele Aartsen Groep.

Naast de toetreding van Menno en Jasper tot de directie, zijn beiden vanaf heden ook medeaandeelhouder van Aartsen en geven hierbij ook hun commitment af richting de toekomst.

"Ikzelf blijf eindverantwoordelijk, vol betrokken als Chief Executive Officer en zal leidinggeven aan deze ambitieuze directie. Met dit nieuwe en zelf opgeleide directieteam blijft Aartsen streven naar de beste kwaliteit van onze producten, diensten en mensen. Aartsen doet dit graag met haar wereldwijde partners; alleen samen zetten wij deze groei voort. Let’s grow together", aldus Jack Aartsen.

Voor meer informatie:
Aartsen
+31 (0)76 52 48 100
www.aartsen.com 

Publicatiedatum: