Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar 14 december: Hoe telers voordeel halen uit SaaS-technologie

Terwijl technologie de tuinbouwsector blijft transformeren, blijven veel telers sceptisch of technologieaanbieders in staat zijn de waarde te leveren die ze beloven. SaaS-technologie (Software as a Service) is een gebied dat op enige weerstand van telers stuit, waarbij velen een afwachtende houding aannemen. Maar wat kost wachten? Hoe behalen telers die SaaS met succes in hun bedrijf hebben opgenomen een marktvoordeel, en wat verlangen telers en technologieleveranciers van elkaar om verder te komen?

Dat is het onderwerp van een webinar van WayBeyond. Het webinar vindt plaats op 14 december van 21:00 - 22:00 uur (CET). In dit webinar leren deelnemers:

  • Hoe zij de waarde van SaaS-oplossingen die zij kiezen kunnen maximaliseren
  • Wat telers nodig hebben van technologieleveranciers als het gaat om SaaS-adoptie
  • Hoe andere telers SaaS zien als een manier om waarde toe te voegen aan hun activiteiten.

Het webinar wordt gepresenteerd door:

Daniel Than - Technisch Account Manager
Na meer dan tien jaar in de biotech de interactie tussen planten en microben te hebben bestudeerd, heeft Daniel drie jaar leiding gegeven aan een teeltbedrijf dat gewassen teelt voor de Nieuw-Zeelandse markt. Hij is nu verantwoordelijk voor de interpretatie van milieugegevens en is nauw betrokken bij veldproeven bij WayBeyond.

Annelot Schmeitz - Onderzoeksspecialist
Studeert momenteel een MSc in Business Administration en International Marketing Management. Het onderzoek van Annelot vormt de basis van dit webinar en brengt de vraag naar SaaS in de tuinbouw aan het licht, evenals de uitdagingen en valkuilen voor telers en aanbieders van technologie.

Klik hier om in te schrijven.

Publicatiedatum: