Tholen - Rotterdam Ahoy is deze week het toneel van de Wooning Zesdaagse. Elk jaar komen in Rotterdam de beste baanrenners ter wereld in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Aan de start staan bekende namen van wegcoureurs en internationale baanspecialisten zoals Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland, Niki Terpstra en Elia Viviani.

In een speciaal plein voor de AGF- en tuinbouwsector zagen de aanwezige telers op een prominente positie van het middenterrein van de baan de baanrenners met snelheden tussen de 60 en 70 km per uur voorbij razen. Voor de AGF-bedrijven was het dan ook een unieke gelegenheid om onder het genot van topsport elkaar te ontmoeten, te netwerken en relaties uit te nodigen.Naast deze site maakten onder meer Oxin Growers, Quality Pack en Stoffels Foods van deze gelegenheid gebruik. Overigens waren er nog meer AGF'ers present.


Marco de Jong en Remco van der Zeijden van Oxin GrowersHet wordt intussen een traditie dat logistiek dienstverlener Freight Line Europe als teamsponsor aan dit internationale wielerevenement verbonden is. Zij hebben hun eigen loge voor de finish.

Corline Boekhout op bezoek in de loge van Freight Line Europe

Het evenement smaakte naar meer, dus Ahoy is zeker van plan om dit AGF/Tuinbouwplein bij een volgende editie te herhalen. Houd deze site dus goed in de gaten voor de mogelijkheden.