Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Power Plastics neemt Penny UK over

Power Plastics, onderdeel van Rutec Group, heeft Penny UK overgenomen. Daarmee maakt het Britse bedrijf vanaf heden deel uit van de bedrijvengroep. 

Net als Power Plastics is Penny UK een technische groothandel op het gebied van irrigatie, lokaal georiënteerd op de Britse markt. "Door nu te handelen anticiperen wij op een snel veranderende internationale markt, waarin duidelijk is geworden dat er wereldwijd meer behoefte is aan lokale contacten," schrijven Maurice di Stefano namens Power Plastics en Stuart Penny namens Penny UK. "Door de huidige marktomstandigheden en onze ervaringen van de afgelopen jaren weten we beter hoe we ons bedrijf kunnen versterken."

Beide partijen zien 'echt potentieel' in de Britse markt op dit moment. "Vooral nu we er een geweldig team in het Verenigd Koninkrijk bij hebben gekregen, dat onder leiding zal blijven staan ​​van Stewart Penny", aldus Maurice. "Zo kunnen wij onze positie bij Penny UK direct gericht versterken. Door de lokale behoeften beter te begrijpen kunnen we deze focus toevoegen en een netwerk van klanten in het hele land opbouwen."

De verscheidenheid aan ingrediënten die Penny UK net als Power Plastics aanbiedt, vormt de basis voor succes in deze markt, zijn beide partijen overtuigd. Met de Nederlandse tuinbouwtechnische kennis, ervaring en 'Britse ingrediënten toe te voegen', zal dit het beeld naar de buitenwereld moeten versterken en completeren. "Power Plastics breidt stap voor stap uit, zodat we ook lokaal een rol van betekenis kunnen spelen."

Voor meer informatie:
Power Plastics bv
info@powerplastics.com 
www.powerplastics.nl 

 

Penny UK
sales@pennyukltd.com 
www.pennyukltd.com
 

Publicatiedatum: